Om din bryllupsmesse – Oslo

Søndag 13 mars 2022 arrangeres nok en gang Din Bryllupsmesse på  Grand Hotel.Her kan drømmebryllupet planlegges i vakre omgivelser. Vi byr på spennende utstillere, unike messetilbud, spesialavtaler og ikke minst stort brudeshow med de siste trendene innenfor bryllups- og festantrekk. Hjertelig velkommen til en dag fylt med romantikk!

Din Bryllupsmesse avholdes 2 ganger i løpet av søndagen med identisk innhold.

Innslipp 1: 11.30, brudevisning: 13.15, dørene stenger: 14.15

Innslipp 2: 15.00, brudevisning: 16.45, dørene stenger: 17.45

Om hotellet

Grand Hotel har lange historie med å skape uforglemmelige selskap, banketter og bryllup, og er trolig Norges best kjente og mest prestisjefulle hotell. Hotellet åpnet for første gang dørene i 1874, og har i over 140 år ønsket nordmenn, internasjonale gjester, verdensledere, kjendiser og vinnere av Nobel Fredspris velkommen.

Grand Hotel har 292 rom, inkludert 54 suiter som innehar en fascinerende blanding av vakkert design, en restaurant med sin egne distinkte stil, en takterrassebar med fantastisk utsikt, 19 møterom, Artesia Spa Grand Hotel, fitnessrom og parkering.

Hotellets bankettkokker er dedikerte til å servere smaker av ypperste kvalitet, og innehar erfaring fra blant annet den årlige Nobels Fredspris-banketten.

På Din Bryllupsmesse benytter vi oss av den flotte bankett- og konferanseavdelingen til Grand Hotel, som ligger i selveste hjertet av Oslo. I den flotte speilsalen, Champagnesalongen, Kongen og Dronningen står utstillere fra ulike segmenter klare for å hjelpe deg med det du måtte trenge til ditt drømmebryllup. I Rococcosalen blir det fest- og brudevisninger med konferansier Mona Grudt ved begge innslippene.

Vinn flotte premier på inngangsbilletten.

Under Din Bryllupsmesse vil flere heldige besøkende vinne gaver fra våre utstillere og samarbeidspartnere under det store gavedrysset fra scenen. Ta derfor godt vare på loddet du får ved inngangen.

Hjertelig velkommen til en dag fylt av kjærlighet.