Om din bryllupsmesse – Oslo

Søndag 10. februar 2019 ønsker vi for ellevte året på rad hjertelig velkommen til Din Bryllupsmesse på Grand Hotel. Mona Grudt er konferansier og vil guide oss gjennom en flott visning av bryllups- og festantrekk, med tips og råd fra scenen. I tillegg vil du som gjest møte mange spennende utstillere, få eksklusive messetilbud, smaksprøver, giveaways og muligheten til å vinne fantastiske premier ved vårt gavedryss fra scenen.  Planlegger du bryllup? Legg turen innom Norges vakreste messe og kjøp billetter allerede i dag.

Om hotellet

Grand Hotel har lange historie med å skape uforglemmelige selskap, banketter og bryllup, og er trolig Norges best kjente og mest prestisjefulle hotell. Hotellet åpnet for første gang dørene i 1874, og har i over 140 år ønsket nordmenn, internasjonale gjester, verdensledere, kjendiser og vinnere av Nobel Fredspris velkommen.

Grand Hotel har 292 rom, inkludert 54 suiter som innehar en fascinerende blanding av vakkert design, en restaurant med sin egne distinkte stil, en takterrassebar med fantastisk utsikt, 19 møterom, Artesia Spa Grand Hotel, fitnessrom og parkering.

Hotellets bankettkokker er dedikerte til å servere smaker av ypperste kvalitet, og innehar erfaring fra blant annet den årlige Nobels Fredspris-banketten.

På Din Bryllupsmesse benytter vi oss av den flotte bankett- og konferanseavdelingen til Grand Hotel som ligger i selveste hjertet av Oslo. I den flotte speilsalen blir det utstiller-stands, underholdning og en miniscene. I Rococcosalen blir det fest- og brudevisninger med konferansier Mona Grudt og i de flotte salongene og gangene blir det flere spennende og eksklusive utstillere. I restaurant Palmen vil de bli servering av varme og kalde retter. Her kan du under, og etter, messen sitte å diskutere alle dagens inntrykk.

Vinn flotte premier på inngangsbilletten.

Under Din Bryllupsmesse vil flere heldige besøkere vinne gaver fra våre utstillere og samarbeidspartnere som juveler, bryllupsgaver, bryllupsfotografering og mye, mye mere.

Hjertelig velkommen til årets vakreste messe!